Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان قم، همایش بزرگ ائمه جماعات استان در مجتمع فرهنگی نور برگزار شد.

سید محمدتقی شاهچراغی استاندار قم، با تمجید از طرح تکریم ائمه جماعات از معلمان 500 مدرسه آموزش و پرورش و مدارس علمیه استان، اظهار کرد: ورود ائمه جمعه و جماعات و طلاب جهادی به مدارس ممکن است زمینه حضور دانش آموزان در مساجد را فراهم کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مسائل پیچیده و لایه‌های متراکمی در آموزش و پرورش و مدارس وجود دارد، اما باور داریم که این مسائل قابل حل است.

استاندار قم توجه به مسائل فرهنگی و اعتقادی را مهم دانست و بیان داشت: با تغییراتی که در مدیریت آموزش و پرورش ایجاد شده، فرصت حضور روحانیت در مدارس استان قم فراهم شده و ما از ائمه جماعات مساجد و روحانیت تقاضا داریم که در حل مسائل فرهنگی همراهی لازم را داشته باشند.

شاهچراغی گفت: امسال طرح امین در برخی مدارس قم اجرا شد و این طرح در سال تحصیلی آینده با گستردگی بیشتری در استان اجرایی می‌شود.
 
*جریان نفوذ مانع حضور روحانیت در مدارس بود

حجت‌الاسلام والمسلمین مرتضی شعبان‌زاده مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم نیز این همایش را مقدمه پیوند مسجد با نهاد تعلیم و تربیت دانست و اظهار کرد: تعامل و ارتباط مسجد با نهاد تعلیم و تربیت فراز و فرودهایی داشته است و جریان نفوذ و محاسبه نادرست از نقش روحانیت در عرصه‌های اجتماعی مانع حضور روحانیت اصیل در مدارس بود.

وی افزود: با اراده‌ای که در دولت کنونی وجود دارد، زمینه حضور روحانیت در مدارس فراهم شده و امیدواریم زیرساخت‌های این اقدام مهم توسط آموزش و پرورش ایجاد شود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم روحانیت را پیشرو و پیشگام در اجرای حکمرانی الهی دانست و افزود: در استان قم 671 مدرسه و حدود 270 هزار دانش آموز داریم که این تعداد دانش آموز با والدینشان حدود 900 هزار نفر می‌شوند. بنابراین باید از این ظرفیت برای محقق کردن معارف دین در متن زندگی مردم استفاده کرد.

شعبان‌زاده بر لزوم احیای نقش معلم تاکید کرد و افزود: امسال در هفته معلم، ائمه جماعات و شبکه‌های مردمی انقلابی از معلمان 500 مدرسه آموزش و پرورش و اساتید مدارس علمیه تقدیر می‌کنند.

*اجرای طرح «هر مدرسه یک روحانی» در قم

علیرضا رحیمی مدیرکل آموزش و پرورش استان قم حضور روحانیت را در مدارس مهم دانست و بیان داشت: همه آحاد جامعه تا 18 سال که بهترین فصل تربیت است زیر پوشش آموزش و پرورش قرار دارد و اگر حوزه و روحانیت فعالیت‌های خودش در سایر نهادها را تعطیل و تمرکزش را به مدارس ببرد ضرر نمی‌کند.

وی افزود: کودکان، نوجوانان و جوانان از هر سو مورد هجوم هستند و هیچ راهی برای نجات آنها از این هجمه‌ها نیست مگر این که آنها را با معارف غنی اهل بیت علیهم السلام و قرآن کریم آشنا کنیم.

رحیمی با بیان این که آموزش و پرورش متعلق به همه مردم است، گفت: مدرسه در محله، برای محله است و ما اعلام می‌کنیم که در فصل تابستان، مدرسه تعطیل نداریم و از فضاهای ورزشی و آموزشی مدارس برای محله‌ها استفاده خواهیم کرد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان قم اظهار کرد: در سال تحصیلی آینده در هر مدرسه یک روحانی خواهیم داشت تا امور اعتقادی دانش آموزان سامان پیدا کند.

در پایان این همایش حجت‌الاسلام والمسلمین سعید صلح میرزایی گردآورنده کتاب «جهاد تبیین در اندیشه حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای» به بیان ضرورت، اهمیت و ویژگی‌های جهاد تبیین پرداخت.

انتهای پیام/78023

منبع: فارس

کلیدواژه: استاندار قم معلمان قم روز معلم جهاد تبیین آموزش و پرورش حضور روحانیت ائمه جماعات استان قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۱۳۶۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح آموزشی «فرهنگ ترافیک» برای دانش‌آموزان کرمانشاهی

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه گفت: با همکاری نیروی انتظامی و شهرداری کرمانشاه نخستین مدرسه ترافیک در استان راه‌اندازی شد تا طرح آموزشی فرهنگ ترافیک و کاهش آسیب‌های اجتماعی برای دانش‌آموزان اجرا شود.

سلمان محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در کرمانشاه اظهار کرد: یکی از سیاست‌ها و وظایف آموزش و پرورش فرهنگ‌سازی در حوزه‌های مختلف است که ضرورت دارد سایر نهادها و دستگاه‌های دولتی با آموزش و پرورش همکاری لازم داشته باشند.

وی افزود: با همکاری نیروی انتظامی و شهرداری کرمانشاه نخستین مدرسه ترافیک در استان راه‌اندازی شد تا طرح آموزشی فرهنگ ترافیک و کاهش آسیب‌های اجتماعی برای دانش‌آموزان اجرا شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه آموزش مهارت‌های زندگی به دانش‌آموزان یکی دیگر از کارکردهای آموزش و پرورش است، خاطرنشان کرد: در این مدرسه ترافیک مهارت‌های زندگی در قالب شهرنشینی و آداب شهرنشینی، ترافیک و زندگی شهری آموزش داده می‌شود.

محمدی ادامه داد: دانش‌آموزان سفیران صالح هستند که با بهره‌گیری از آموزش‌های پلیس به خانواده‌های خود در خصوص فرهنگ صحیح رانندگی تذکرات لازم را گوشزد می‌کنند.

کد خبر 751610

دیگر خبرها

  • وزیر آموزش و پرورش: ارسال لایحه تقویت مدارس دولتی به مجلس / این دولت روزی 8 مدرسه ساخته است
  • پیگیری لایحه تقویت مدارس دولتی/ احداث روزانه ۸ مدرسه در کشور
  • تحویل حدود ۱۲ هزار کلاس درس به دانش‌آموزان در مهر ۱۴۰۳
  • ساخت ۴۳ مدرسه با حدود ۲۰۰ کلاس درس در استان مازندران
  • تلاش برای تحویل ۱۲ هزار کلاس درس تا پایان امسال
  • تجلیل از ۴۰ خیرمدرسه ساز در چهارمحال و بختیاری
  • اجرای طرح آموزشی «فرهنگ ترافیک» برای دانش‌آموزان کرمانشاهی
  • همایش تجلیل از معلمان نمونه در گناوه برگزار شد
  • صحرایی: امسال ۱۰۰ هزار معلم جدید استخدام می‌شوند
  • محدوده ثبت نام در هر مدرسه به صورت شعاعی خواهد بود